2018 yılı 1. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 08/01/2018

Hastanemiz bünyesinde 2018 yılı 1. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 12 Şubat-23 Mart 2018 tarihleri arasında açılacaktır. Kurs başvuruları  08 Ocak-20 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartlarında yer alan katılımcı niteliklerini taşıyan yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) başvurabilir. Hastanemizin kursiyer kontenjanı 30 kişi olup %30’u kendi sağlık personelimize aittir. Özel hastanelerden başvuru yapacak olanlar kursa kabul edildikleri takdirde program standartlarında yer alan ücreti hastanemiz hesabına yatırdıktan sonra dekontunu program sorumlusuna iletmeleri gerekmektedir.

Adayların  başvuru formunu doldurup kurumlarında onaylattıktan sonra, diploma ve kimlik fotokopileri ile birlikte birimimize elden teslim etmeleri ya da taratarak  abdulhalim.baytar@saglik.gov.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.  Kursa katılmayı hak kazananlardan başvuru formlarının asılları daha sonra istenecektir. Sonuçlar  hastanemizin web sitesinden ilan edilecektir.

Adayların başvuru yapmadan önce ekteki tüm dökümanları dikkatlice okumaları gerekmektedir.

Ücret
Usul Esaslar
Başvuru Formu

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;

Program Sorumlusu : Abdülhalim BAYTAR

Tel: 0412 258 00 600/3510