Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi

2018 yılı 1. Dönem Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 08/01/2018

Hastanemiz bünyesinde 2018 yılı 1. Dönem Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 5-23 Mart 2018 tarihleri arasında açılacaktır. Kurs başvuruları  08 Ocak-20 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartlarında yer alan katılımcı niteliklerini taşıyan Palyatif Bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (Palyatif Bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) ve hemşirelikte mezuniyet sonrası eğitim alan hemşireler başvurabilir. Hastanemizin kursiyer kontenjanı 10 kişi olup %20’u kendi sağlık personelimize aittir. Özel hastanelerden başvuru yapacak olanlar kursa kabul edildikleri takdirde program standartlarında yer alan ücreti hastanemiz hesabına yatırdıktan sonra dekontunu program sorumlusuna iletmeleri gerekmektedir.

Adayların  başvuru formunu doldurup kurumlarında onaylattıktan sonra, diploma ve kimlik fotokopileri ile birlikte birimimize elden teslim etmeleri ya da taratarak  r.demir@saglik.gov.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.  Kursa katılmayı hak kazananlardan başvuru formlarının asılları daha sonra istenecektir. Sonuçlar  hastanemizin web sitesinden ilan edilecektir.

Adayların başvuru yapmadan önce ekteki tüm dökümanları dikkatlice okumaları gerekmektedir.

Palyatif Bakim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Başvuru Formu

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;

Program Sorumlusu : Roni Hammurabi DEMİR

Tel: 0412 258 00 600/3510