Bağlar Kaymakamımız Tolga TOĞAN’dan Hastanemize Ziyaret

• IMG_3618.JPG
  • IMG_3636.JPG
  • IMG_3637.JPG

Bağlar Kaymakamımız Tolga TOĞAN, Bağlar İlçe Emniyet Müdürümüz Sinan TOKDEMİR, Bağlar İlçe Jandarma Komutanımız Cabir Bülent ŞERİFLER Kurban bayramı vesilesiyle Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizi ziyaret etti.
Kaymakamımızı ve beraberindeki heyeti Hastane Yöneticimiz Uzm.Dr Muhammet Asena ve Başhekim Yardımcımız Dr. Sedat Eken karşıladılar.

Bağlar Kaymakamımız Tolga TOĞAN yeni doğum yapan hastalarımıza geçmiş olsun ve tebrik ziyaretinde bulunduktan sonra hediyelerini takdim etti. Hastane Yöneticimiz Muhammet ASENA; sayın Kaymakamımıza kadın doğum ve çocuk hastalıkları ek binamızda gerçekleştirdiğimiz projelerle ile ilgili kısa bir brifing verdi.