Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı 2017 2. Dönem

Güncelleme Tarihi: 08/08/2017

Hastanemiz bünyesinde 2017 yılı 2. Dönem Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 11 Eylül - 20 Ekim 2017 tarihleri arasında açılacaktır. Kurs başvuruları 7-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartlarında yer alan katılımcı niteliklerini taşıyan çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış  ebeler ve sağlık memurları (Toplum sağlığı)katılabilirler. Hastanemiz kursiyer kontenjanı 20 kişi olup %20’ si kendi sağlık personelimize aittir.

Adayların başvuru formunu doldurup kurumlarına onaylattıktan sonra, diploma(Geçici mezuniyet belgesi) ve kimlik fotokopileri ile birlikte birimimize elden teslim etmeleri ya da

medeni.akbalik@sağlik.gov.tr

Adresine göndermeleri gerekmektedir. Kursa katılmayı hak kazananlardan başvuru formunun asılları daha sonra istenecektir. Sonuçlar hastanemiz web sitesinden ilan edilecektir.

Adayların başvuru yapmadan önce ekteki tüm dokümanları dikkatlice okumaları gerekmektedir.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;

Program Sorumlusu: Medeni AKBALIK

Tel: 0412 258 00 60/ 3510 - 3104

Mail:medeni.akbalik@sağlik.gov.tr

Not: Özel Hastaneler ve Üniversite Hastaneleri için ücretin yatırılacağı Hesap Numarası:

IBAN: TR50 0001 2009 3260 0005 0003 52 Halka Bankası Diyarbakır Şubesine Sağlık Bilimleri Üniversitesi  Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi adına

Acil Bakim Hemsireligi Program Standartlari

Basvuru Formu indir